search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:39
MENU CLOSE

Πυροσβέστες σε Τόσκα: Να προσληφθούν επιλαχόντες του διαγωνισμού κατάταξης για να καλυφθούν οι ελλείψεις στο προσωπικό (Pdf)

27.06.2018 14:17
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά σε βιοτεχνία κεριών στον Ταύρο - Media

 

Επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Τόσκα, έστειλε η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, στην οποία ζητά την «κάλυψη ενός μικρού μέρους των μεγάλων ελλείψεων προσωπικού του Π.Σ., με την πρόσληψη όλων των επιτυχόντων επιλαχόντων του τελευταίου διαγωνισμού κατάταξης».

Σύμφωνα με την επιστολή, από τους 105 επιτυχόντες επιλαχόντες υποψήφιους δόκιμους πυροσβέστες, μέχρι σήμερα έχουν προσληφθεί μόνο 37 επιλαχόντες για να καλύψουν το σύνολο των 725 θέσεων του διαγωνισμού. Έτσι, η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών ζητά «να πραγματοποιηθούν και οι προσλήψεις όλων των επιτυχόντων επιλαχόντων του διαγωνισμού κατάταξης του 2011 ( των 63 ατόμων περίπου ), οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις και τα προσόντα του διαγωνισμού και έχουν περάσει με επιτυχία όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις και δοκιμασίες ( αθλητικές, υγειονομικές, ψυχοτεχνικές )».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50