05/04/2020 19:45:01

Πυροσβέστες σε Τόσκα: Να προσληφθούν επιλαχόντες του διαγωνισμού κατάταξης για να καλυφθούν οι ελλείψεις στο προσωπικό (Pdf)

Πυρκαγιά στην Ιεράπετρα - Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή - Media

 

Επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Τόσκα, έστειλε η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, στην οποία ζητά την «κάλυψη ενός μικρού μέρους των μεγάλων ελλείψεων προσωπικού του Π.Σ., με την πρόσληψη όλων των επιτυχόντων επιλαχόντων του τελευταίου διαγωνισμού κατάταξης».

Σύμφωνα με την επιστολή, από τους 105 επιτυχόντες επιλαχόντες υποψήφιους δόκιμους πυροσβέστες, μέχρι σήμερα έχουν προσληφθεί μόνο 37 επιλαχόντες για να καλύψουν το σύνολο των 725 θέσεων του διαγωνισμού. Έτσι, η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών ζητά «να πραγματοποιηθούν και οι προσλήψεις όλων των επιτυχόντων επιλαχόντων του διαγωνισμού κατάταξης του 2011 ( των 63 ατόμων περίπου ), οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις και τα προσόντα του διαγωνισμού και έχουν περάσει με επιτυχία όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις και δοκιμασίες ( αθλητικές, υγειονομικές, ψυχοτεχνικές )».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.