search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:34
MENU CLOSE

Σε παγκάκι κοιμάται μητέρα και το ανήλικο παιδί της – Της έταξαν δουλειά και εξαφανίστηκαν

29.06.2018 07:58
Μητέρα έκλαιγε έξω από την εντατική τον 14χρονο γιό της γιατί πέθαινε από κορωνοϊο, αλλά ύστερα από λίγο το παιδί ανάρρωσε - Media

 

Θύμα εξαπάτησης έπεσε μια γυναίκα όταν επιτήδειοι της έταξαν δουλειά. Η γυναίκα μαζί με το ανήλικο παιδί της ήρθαν στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά οι υποτιθέμενοι εργοδότες εξαφανίστηκαν με αποτέλεσμα μητέρα και γιος να κοιμηθούν στο παγκάκι.

Η περιπέτεια της μητέρας του 14χρονου παιδιού έγινε γνωστή το βράδυ της Πέμπτης 28 Ιουνίου μέσα από τα social media και υπήρξε αμέσως κινητοποίηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ευαισθητοποιηθούν κάτοικοι του Ηρακλείου που προσφέρθηκαν να πληρώσουν ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο της πόλης προκειμένου να περάσει εκεί το βράδυ καθώς μέχρι και προχθες κοιμόταν στο παγκάκι μαζί με το ανήλικο παιδί της.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες όταν η γυναίκα, μαζί με το 14χρονο παιδί της, έφτασε στο Ηράκλειο για να εργαστεί σε τοπική επιχείρηση μετά από απάντηση σε σχετική αγγελία.

Ωστόσο με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσε πως με το που πάτησε στην Κρήτη, οι υποψήφιοι εργοδότες ήταν εξαφανισμένοι! Δεν απαντούσαν στις κλήσεις της με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας Γολγοθάς, τόσο για εκείνη όσο και για το ανήλικο παιδί της. Ήδη μέσα από την “Κίτρινη Αποστολή” γίνεται έκκληση για την γυναίκα και το παιδί της προκειμένου να υπάρξει λύση στο πρόβλημα τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50