search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:00
MENU CLOSE

Είσοδος μόνο από τη μπροστινή πόρτα σε λεωφορεία και τρόλεϊ – Αντιδρούν στην αλλαγή οι οδηγοί 

02.07.2018 06:02
Πρόστιμο 150 ευρώ σε όσους μπαίνουν σε λεωφορεία ή Μετρό με πληρότητα άνω του 65%   - Media

 

Την αντίθεσή του στην εφαρμογή του μέτρου για επιβίβαση σε λεωφορεία και τρόλεϊ μόνο από τη μπροστινή πόρτα εκφράζει το Συνδικάτο Εργαζομένων και θυγατρικών εταιρειών ΟΑΣΑ.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι σε επιστολή τους με αποδέκτες τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ κάνουν λόγω για μία αιφνίδια, δίχως προγραμματισμό και χωρίς συνεννόηση απόφαση που θα έχει ως αποτέλεσμα τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια και την ταλαιπωρία των επιβατών.

«Εμείς ως εργαζόμενοι που σεβόμαστε τους επιβάτες και στοχεύουμε στην ασφαλή και όσο γίνεται πιο αξιόπιστη συγκοινωνία, δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο τους επιβάτες, δεν θα τους ταλαιπωρήσουμε επειδή το θέλετε εσείς, αλλά ούτε θα μετατραπούμε εμείς οι οδηγοί ξανά σε «πολυμηχανήματα» των προχειροτήτων σας» επισημαίνουν μεταξύ άλλων και τονίζουν: «σας καλούμε για την άμεση άρση της απόφαση σας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:59