search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:31
MENU CLOSE

Μητσοτάκης σε Μέρκελ – Σόλτς: «Μη χαριστείτε στον Τσίπρα για τις συντάξεις» – Σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

05.07.2018 07:32
Μητσοτάκης σε Μέρκελ - Σόλτς: «Μη χαριστείτε στον Τσίπρα για τις συντάξεις» - Σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Σκληρή ανακοίνωση κατά της ΝΔ για δημοσίευμα της Εφημερίδας Συντακτών που αποκαλύπτει ότι στις συναντήσεις που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε Βρυξέλλες και Βερολίνο με τη Γερμανίδα καγκελάριο και τον υπουργό Οικονομικών ζήτησε «την απαρέγκλιτη εφαρμογή των μέτρων για τη μείωση συντάξεων και αφορολόγητου», εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Γράφει η «ΕΦ.ΣΥΝ»: καλά πληροφορημένες πηγές από το Βερολίνο, στην κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Όλαφ Σολτς, ο Κ. Μητσοτάκης τον προέτρεψε να μη διανοηθεί να «χαριστεί» στην ελληνική κυβέρνηση ή να κάνει τα «στραβά μάτια» για τη μη υλοποίηση των περικοπών.

Φέρεται δε να τον προειδοποίησε να μην «υποκύψει», διότι θα τον εκθέσει τόσο στην ομογάλακτή του καγκελάριο Μέρκελ αλλά και δημόσια.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ 

Η σημερινή αποκάλυψη της “Εφημερίδας των συντακτών” σχετικά με τα παρακάλια Μητσοτάκη σε Μέρκελ και Σολτς για να μειωθούν οι συντάξεις, δείχνει τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο αρχηγός της Ν.Δ. Δεν περιμέναμε να φτάσει σε τέτοια επίπεδα γελοιότητας και υπονόμευσης των συμφερόντων της χώρας.

Είναι πραγματικά ντροπιαστική η εικόνα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι αθλιότητες αυτές εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς.

Ανάρτηση Σβίγκου στο twitter 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15