search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:57
MENU CLOSE

Παπαδάκης και Σκορδά έφυγαν για διακοπές και διπλασίασε την τηλεθέαση ο ΣΚΑΪ

08.07.2018 19:02
Παπαδάκης και Σκορδά έφυγαν για διακοπές και διπλασίασε την τηλεθέαση ο ΣΚΑΪ - Media

 

Ο επί σειρά ετών «άρχοντας» της πρωινής ενημερωτικής ζώνης Γιώργος Παπαδάκης πήγε διακοπές και δεν λέει από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου «Καλημέρα Ελλάδα», με συνέπεια αυτό να έχει αντίκτυπο στην τηλεθέαση του ΑΝΤ1, που έχει χάσει κατά κράτος τη «μάχη» απέναντι στον ΣΚΑΪ και το «Σήμερα» με Δημήτρη Οικονόμου- Μαρία Αναστασοπούλου που συνεχίζουν κανονικά μέχρι στιγμής.

Αυτό αποτυπώθηκε την πρώτη εβδομάδα από τις 2-6 Ιουλίου όπου ο μέσος όρος τηλεθέασης του «Σήμερα» έφτασε το πολύ μεγάλο ποσοστό του 33,1% έναντι του μόλις 12,58% του «Μαζί στις 7», στον ΑΝΤ1 με το δημοσιογραφικό δίδυμο Στεφανία Μουρελάτου και Γιώργο Κούρο.

Το ίδιο ισχύει και στη ζώνη των «10», όπου η Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό» αποχώρησαν για διακοπές δίνοντας τη «σκυτάλη» σε Νικολέττα Ράλλη και Νίκος Αναδιώτη με τη ψυχαγωγική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10.00», που όμως επίσης δεν τα κατάφεραν την πρώτη εβδομάδα, τουλάχιστον, απέναντι στο «Τώρα» και την Άννα Μπουσδούκου, καθώς το δίδυμο με τη ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 είχε μέσο όρο τηλεθέασης 11,76% έναντι του 17% της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

 

Πηγή: thecaller.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:55