search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:24
MENU CLOSE

Αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου: Ο καυγάς με τον αξιωματικό στο στρατόπεδο της Χίου

15.07.2018 08:54
Ασπρόπυργος: Ατύχημα σε στρατόπεδο - Φαντάρος πυροβόλησε κατά λάθος δύο άτομα - Media

 

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη, που αγνοείται από τα ξημερώματα της 28ης Ιουνίου, ενώ ταξίδευε με το πλοίο «Νήσος Ρόδος» από τη Χίο για τον Πειραιά.

Στο μεταξύ ο πατέρας του άτυχου νέου αποκάλυψε στη RealNews το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο στρατόπεδο της Χίου και φαίνεται πως τάραξε ιδιαιτέρως τον 23χρονο.

Ο Κώστας Κολλιαδέλης είπε στην εφημερίδα πως είναι πολύ πιθανό το παιδί του να οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη μετά από τον καβγά με αξιωματικό στη μονάδα της Χίου, όπου υπηρετούσε.

«Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι μάλλον στο στρατόπεδο ο Σαράντης είχε μία λογομαχία με κάποιον στρατιωτικό. Δεν γνωρίζουμε όμως για ποιο λόγο. Αυτά τα έχω καταθέσει από την πρώτη στιγμή στις Αρχές», αναφέρει ο κ. Κολλιαδέλης, ο οποίος ελπίζει να απαντηθούν τα κρίσιμα ερωτήματα αυτή της περίεργης υπόθεσης, που για την οικογένειά του μοιάζει με ένα κακό όνειρο.

Δεκαοχτώ ημέρες μετά την πρώτη πράξη του θρίλερ, η οικογένεια του φαντάρου εξακολουθεί να αναζητά το λόγο της απόφασης του 23χρονου να «εξαφανιστεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50