search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:04
MENU CLOSE

Φρίκη: Δέκα αγόρια βίασαν ένα δεκάχρονο κορίτσι μέχρι που λιποθύμησε

18.07.2018 15:25
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media

 

Δεν το χωρά ο νους του ανθρώπου: δέκά έφηβοι παρέσυραν σε ένα χωράφι μια μαθήτρια δέκα ετών και τη βίασαν επανειλημμένα μέχρις ότου το κορίτσι έχασε τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, όταν η 10χρονη συνήλθε, την απείλησαν με «σοβαρές συνέπειες» αν αποκάλυπτε το έγκλημά τους, ενώ η φρικιαστική πράξη αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο.

Το νέο κρούσμα σεξουαλικής βίας έχει συγκλονίσει την Ινδία, όπου η κουλτούρα βιασμού μοιάζει να έχει εμποτίσει ακόμα και τις μικρότερες ηλικίες.

Μόνο το 2016 στη χώρα καταγράφηκαν 40.000 υποθέσεις βιασμού, και αυτές είναι μόνο όσες αναφέρονται στην αστυνομία, ενώ ο αριθμός τους θεωρείται ότι είναι πολύ μεγαλύτερος.

Η αστυνομία διερευνά την «θλιβερή» υπόθεση και ο αρμόδιος αξιωματικός δήλωσε ότι οι δράστες θα συλληφθούν. Μέχρι τοι επόμενο περιστατικό…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:03