search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:35
MENU CLOSE

Προσεχώς… στον ΑNT1 – Νέο πρόγραμμα με υψηλές απαιτήσεις

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2030
19-7-2018
19.07.2018 07:46
Προσεχώς… στον ΑNT1 - Νέο πρόγραμμα με υψηλές απαιτήσεις - Media

 

 

Το καινούργιο πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 στη νέα περίοδο 2018-19, που αρχίζει από τον Οκτώβριο, παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες από τον γενικό διευθυντή Προγράμματος Τζώρτζη Ποφάντη και – όπως χαρακτηριστικά είπε για το φετινό περιεχόμενο του προγράμματος – «αντλεί την έμπνευσή του από την πραγματική ζωή!».

Ο σταθμός επιστρέφει λοιπόν στη νέα σεζόν με νέο πρόγραμμα και φιλοδοξεί να βρίσκεται κοντά στους τηλεθεατές και να τους δίνει τη δυνατότητα να μπορούν να παρακολουθούν ένα πλούσιο και γεμάτο πρόγραμμα, για όλα τα ενδιαφέροντα, οποιαδήποτε στιγμή, για υψηλές απαιτήσεις.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στην ενημέρωση, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίσει στη νέα σεζόν την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου των 8 μ.μ. με όλη την τρέχουσα επικαιρότητα και τα τελευταία γεγονότα, και με την ίδια εγκυρότητα και αξιοπιστία. Ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην πρωινή ζώνη με την καθημερινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι είναι πιθανόν η εκπομπή του να αρχίζει νωρίτερα, για να μην αφήσει πολλά περιθώρια σε άλλα κανάλια, που επιχειρούν με την έναρξη πιο νωρίς να «κερδίζουν» τηλεθεατές.

Μετά τον Παπαδάκη θα συνεχίζει σταθερά η Φαίη Σκορδά και «Το Πρωινό», έχοντας πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού για ακόμη μία χρονιά, δίνοντας ραντεβού τον Σεπτέμβριο με ένα «πρωινό» πιο ανανεωμένο.

Στην απογευματινή ζώνη θα δούμε και αυτή τη σεζόν τα δύο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου με νέες εκπλήξεις, «γεμίζοντας» την καθημερινότητα με αστείες και απολαυστικές στιγμές.

Η ψυχαγωγία εμπλουτίζεται με νέα προγράμματα, όπως το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής «Όσα γνωρίζει η πεθερά», το μουσικό τηλεπαιχνίδι «Beat Buzzer», με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαυρίδη, την εκπομπή «Κοινή λογική», που έχει ως επίκεντρο απλούς πολίτες, στους οποίους δίνεται η ευκαιρία να σχολιάζουν την καθημερινότητα, και τη νέα εκπομπή «Το ταίρι ξέρει» με τον performer Τόνι Σφήνο, που ήδη προβάλλεται από τις αρχές Ιουλίου.

Στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ενισχύεται η μυθοπλασία με νέες παραγωγές. Συγκεκριμένα, με τη νέα δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Μαριάννα Τουμασάτου, Ταμίλα Κουλίεβα, Κώστα Καζανά, Μαρκέλλα Γιαννάτου, αλλά και με την κοινωνική σειρά μυστηρίου «Επιστροφή», σε σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Πανταζούδη – Σπύρου Μιχαλόπουλου, με τους Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνη Καρυστινό, Αλέξανδρο Σταύρου, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο κ.ά.

Επίσης, το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 υπόσχεται άφθονο γέλιο με τις κωμωδίες: «Πέτα τη φριτέζα» σε σενάριο Γιώργου Κρητικού – Μάκη Πιτταρά και σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού, με τους Γιάννη Μπέζο, Φάνη Μουρατίδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ελένη Ουζουνίδου, Τζένη Μπότση, Νικολέττα Κοτσαηλίδου και άλλους γνωστούς ηθοποιούς. Ακόμη το «Κάνε γονείς να δεις καλό», σε σενάριο των Σάρα Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου και Νίκου Κρητικού με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Ελένη Καστάνη.

Στο πρόγραμμα θα δούμε τα «Εγκλήματα πάθους», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη, μια αστυνομική σειρά που αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια σε ύφος δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ.

Ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει για δεύτερη σεζόν στο prime time το παιχνίδι «Nomads», τα γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στη Μαδαγασκάρη. Η φετινή εκδοχή θα δώσει έμφαση στο αθλητικό στοιχείο και στην επαφή των παικτών με την τοπική κουλτούρα, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα είναι παρουσιαστής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που έχει αρνηθεί τη συμμετοχή του.

Στη late night zone ο ΑΝΤ1 συνεχίζει με την προβολή της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», με τον Αντώνη Κανάκη να σχολιάζει την επικαιρότητα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Επίσης, το βραδινό talk show «Βινύλιο», το οποίο έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, θα μας κρατήσει παρέα για δεύτερη σεζόν.

Και ακόμη η εκπομπή «Vice» θα συνεχίσει να προβάλλει στον ΑΝΤ1 τα καλύτερα ντοκιμαντέρ, ελληνικής και ξένης παραγωγής, με τη χαρακτηριστική δημοσιογραφική ματιά του, όπως είναι, χωρίς φίλτρα.

Παράλληλα, έγινε και μία πρώτη αναφορά σε κάποια από τα projects που θα παρουσιάσει ο ΑΝΤ1 το 2019, όπως το «Football Stories», με τον Γιώργο Λέντζα, τις «Άγριες Μέλισσες», μια σειρά εποχής, που διαδραματίζεται στον θεσσαλικό κάμπο του 1958, το «Comedy Room» σε συνεργασία με το Netwix, που θα δίνει βήμα στους κορυφαίους stand up κωμικούς της χώρας, και το «Ninja Warrior», ένα νέο, δυναμικό παιχνίδι δράσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50