search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:55
MENU CLOSE

Έρχονται καταιγίδες και πολύ ισχυροί άνεμοι – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

25.07.2018 11:31
4479742-1.jpg

 

Οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται από την αρχή της εβδομάδας σε αρκετές περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιχείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικης Υπηρεσίας.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν σήμερα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς πρόσκαιρα όλα τα ηπειρωτικά.

Αύριο, θα επηρεαστούν κατά διαστήματα μέχρι και τις βραδινές ώρες η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες και η Εύβοια. Τα υπόλοιπα ηπειρωτικά (περιλαμβανομένης και της Αττικής) θα επηρεαστούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Την Παρασκευή θα επηρεαστούν κατά διαστήματα κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα ηπειρωτικά (περιλαμβανομένης πιθανώς και της Αττικής), και πιθανώς οι Σποράδες και το βόρειο Αιγαίο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50