search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:52
MENU CLOSE

Τουρίστρια καταγγέλλει βιασμό από δύο Έλληνες

28.07.2018 06:29
Τουρίστρια καταγγέλλει βιασμό από δύο Έλληνες - Media

 

Τον βιασμό της από δύο νεαρούς Έλληνες κατήγγειλε μία 32χρονη τουρίστρια από την Αυστραλία. Η γυναίκα έκανε διακοπές στη Σκιάθο και σύμφωνα με την καταγγελία της, οδηγήθηκε στο ξενοδοχείο των καταγγελλόμενων, μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Καθ’ υπόδειξη της Αυστραλέζας τουρίστριας οι αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι δύο Έλληνες, ηλικίας 30 ετών, και συνέλαβαν τον έναν, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο δεύτερος.

Οι δύο 30χρονοι που διαμένουν στην Χαλκίδα, υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν με την Αυστραλέζα τουρίστρια με τη συναίνεση της και ισχυρίζονται ότι εκείνη τους ακολούθησε οικειοθελώς στο ξενοδοχείο και ότι οι σεξουαλικές πράξεις έγιναν με τη συγκατάθεσή της.

Οι δύο 30χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό από κοινού, αφού η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Οι κατηγορούμενοι που παραπέμφθηκαν προς απολογία για τις πράξεις τους στην ανακρίτρια Βόλου, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστούν για τις απολογίες τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50