search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:49
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα του συζύγου της Χριστίνας Λαμπίρη: Κάηκε το σπίτι μου και δεν στενοχωριέμαι – Πρώτα ο άνθρωπος (Video)

29.07.2018 13:48
Το ξέσπασμα του συζύγου της Χριστίνας Λαμπίρη: Κάηκε το σπίτι μου και δεν στενοχωριέμαι - Πρώτα ο άνθρωπος (Video) - Media

 

Ο Θανάσης Αδαμόπουλος ο οποίος υπήρξε κοινοτάρχης Πικερμίου και είναι σύζυγος της Χριστίνας Λαμπίρη, έζησε τον εφιάλτη της φονικής φωτιάς στο Μάτι. 

«Δεν υπήρχε καμία οργάνωση, καμία πρόληψη. Και εγκλώβισαν τον κόσμο. Σαν τα ποντίκια κάηκαν. Εγώ ήξερα και έφυγα, γιατί είμαι 50 χρόνια στην περιοχή» είπε ο πρώην κοινοτάρχης του Πικερμίου στην εκπομπή Παιδιά από σπίτι μιλώντας για την τραγική φωτιά. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Αλλιώς θα καιγόμουν αν δεν ήξερα. Μη κλαίμε για τα σπίτια, για τα τσιμέντα. Μέτρα, μέτρα, μέτρα. Πρώτα είναι ο άνθρωπος, η περιουσία, το δάσος και εδώ έχουν χάσει την μπάλα. Πρώτα βάζουν το δάσος και μετά τον άνθρωπο. Και τελικά χάνουν και τον άνθρωπο και το δάσος. Έχουμε χάσει τη μπάλα τελείως. Το τελευταίο είναι το σπίτι. Μιλάμε για τα τσιμέντα. Χαθήκαν ανθρώπινες ζωές. Περιβάλλον δεν υπάρχει. Εμένα κάηκε το σπίτι μου και δεν στενοχωριέμαι», δήλωσε. 

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:48