27/10/2020 19:29:21

Το ξέσπασμα του συζύγου της Χριστίνας Λαμπίρη: Κάηκε το σπίτι μου και δεν στενοχωριέμαι - Πρώτα ο άνθρωπος (Video)

Το ξέσπασμα του συζύγου της Χριστίνας Λαμπίρη: Κάηκε το σπίτι μου και δεν στενοχωριέμαι - Πρώτα ο άνθρωπος (Video) - Media

 

Ο Θανάσης Αδαμόπουλος ο οποίος υπήρξε κοινοτάρχης Πικερμίου και είναι σύζυγος της Χριστίνας Λαμπίρη, έζησε τον εφιάλτη της φονικής φωτιάς στο Μάτι. 

«Δεν υπήρχε καμία οργάνωση, καμία πρόληψη. Και εγκλώβισαν τον κόσμο. Σαν τα ποντίκια κάηκαν. Εγώ ήξερα και έφυγα, γιατί είμαι 50 χρόνια στην περιοχή» είπε ο πρώην κοινοτάρχης του Πικερμίου στην εκπομπή Παιδιά από σπίτι μιλώντας για την τραγική φωτιά. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Αλλιώς θα καιγόμουν αν δεν ήξερα. Μη κλαίμε για τα σπίτια, για τα τσιμέντα. Μέτρα, μέτρα, μέτρα. Πρώτα είναι ο άνθρωπος, η περιουσία, το δάσος και εδώ έχουν χάσει την μπάλα. Πρώτα βάζουν το δάσος και μετά τον άνθρωπο. Και τελικά χάνουν και τον άνθρωπο και το δάσος. Έχουμε χάσει τη μπάλα τελείως. Το τελευταίο είναι το σπίτι. Μιλάμε για τα τσιμέντα. Χαθήκαν ανθρώπινες ζωές. Περιβάλλον δεν υπάρχει. Εμένα κάηκε το σπίτι μου και δεν στενοχωριέμαι», δήλωσε. 

Πηγή: gossiptv.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.