Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υλικά
Για το ψωμί:
Για το άλειμμα Βουτύρου-Σκόρδου:
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Λιώνουμε το βούτυρο και το αναμιγνύουμε με το σκόρδο, το αλάτι και το μαϊντανό.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε στην επιφάνεια του ψωμιού κύβους, διαγωνίως, πλάτους 2,5 εκ. και βάθους 2,5-3 εκ. περίπου.
Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, ανοίγουμε κάθε κομμένο κύβο ψωμιού και με ένα κουταλάκι του γλυκού πασπαλίζουμε μέσα με το μείγμα βουτύρου και προσθέτουμε μια πρέζα τριμμένου τυριού.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να γεμίσουμε όλους τους κομμένους κύβους απ” όλες τις πλευρές. Στο τελείωμα, αλειφουμε το ψωμι μας το τυχόν υπόλοιπο μείγμα βουτύρου-σκόρδου.
Το τυλιγουμε σε αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε για 15 λ για να λιώσει καλά το τυρί. Το βγαζουμε απο το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5 ακόμα. Το βγάζουμ από το φούρνο και το σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντάς το με λίγο ακόμα ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Πηγή: tasty-day.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.