search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:45
MENU CLOSE

Γαλλία: Φυλακισμένος κράτησε όμηρο νοσοκόμα

30.07.2018 18:52
Γαλλία: Φυλακισμένος κράτησε όμηρο νοσοκόμα - Media

 

Ένας τρόφιμος φυλακής στη Σαλόν-ντε-Προβάνς στο γαλλικό διαμέρισμα Μπους-ντυ-Ρον, κράτησε όμηρο το απόγευμα της Δευτέρας μια νοσοκόμα ψυχιατρικής, πριν την αφήσει ελεύθερη μετά από περίπου 3 ώρες διαπραγματεύσεων.

Ο κρατούμενος, ο οποίος έχει πολλαπλές καταδίκες για πράξεις βίας, παραδόθηκε σε αστυνομικό στις 18:25, τοπική ώρα (19:25 ώρα Ελλάδας) και άφησε ελεύθερη την νοσοκόμα που κρατούσε όμηρο υπό την απειλή ενός αυτοσχέδιου όπλου από τις 15:30 τοπική ώρα, ανέφεραν σωφρονιστικές και συνδικαλιστικές πηγές.

«Η νοσοκόμα δεν φέρει σωματικές βλάβες», ανέφερε η διοίκηση της φυλακής με ανακοίνωσή της.

Η ομάδα επέμβασης και ασφάλειας της Μασσαλίας «έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο, ηγήθηκε των διαπραγματεύσεων και επέτρεψε την άνευ όρων απελευθέρωση του ομήρου», προσθέτει η ανακοίνωση.

Ο άνδρας, εναντίον του οποίου θα απαγγελθούν κατηγορίες, ήθελε τη μεταφορά του σε άλλη φυλακή, σύμφωνα με προσκείμενες πηγές.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15