search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:14
MENU CLOSE

Μαρτυρία – σοκ: Κάηκε όταν έκλεισε η Μαραθώνος και οδηγήθηκαν τα αυτοκίνητα προς το Μάτι από την παραλιακή

03.08.2018 08:36
Μαρτυρία – σοκ: Κάηκε όταν έκλεισε η Μαραθώνος και οδηγήθηκαν τα αυτοκίνητα προς το Μάτι από την παραλιακή - Media

 

Σοκάρει η περιγραφή της συγγραφέα Πολύμνιας Κοσσόρα που έχασε τον σύζυγό της στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Ο Νίκος Κοσσόρας εγκλωβίστηκε στο Μάτι όπου οδηγήθηκε όταν έκλεισε η Μαραθώνος. Είναι ένας από τους 26 που βρέθηκαν στο τραγικό οικόπεδο το οποίο βρισκόταν μια ανάσα πριν την έξοδο προς τη θάλασσα. 

Όπως περιέγραψε η Πολύμνια Κοσσόρα στην εκπομπή του Epsilon «Από Νωρίς» η τελευταία επικοινωνία με τον σύζυγό της ήταν στις 18:17. Είχε διάρκεια μόλις 45 δευτερόλεπτα.

Τον κάλεσε καθώς ανησυχούσε για τη φωτιά. Εκείνος την ενημέρωσε ότι μόλις είχε βγει από τη Μαραθώνος στην οποία είχε διακοπή η κυκλοφορία μόλις πέντε λεπτά νωρίτερα.

Ο άτυχος άνδρας ακολούθησε την πορεία μέσω Φλέμινγκ και Δημοκρατίας προς το Μάτι. Εκεί εγκλωβίστηκε όπως όλα δείχνουν μαζί με εκατοντάδες άλλους πολίτες.

Πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην οδό Ειρήνης και κινήθηκε μαζί με δεκάδες άλλους προς το οικόπεδο αναζητώντας διέξοδο προς τη θάλασσα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50