search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:26
MENU CLOSE

Γάζα: Νεκρός 15χρονος Παλαιστίνιος από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών

04.08.2018 11:20
Παλαιστίνη: Συνεχίζονται οι αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ εναντίον της Λωρίδας της Γάζας - Media

 

Παλαιστίνιος έφηβος υπέκυψε σήμερα τα τραύματα που υπέστη την Παρασκευή (03.08.2018) από τα πυρά Ισραηλινών στρατιωτών στη διάρκεια διαδήλωσης κοντά στον φράχτη που χωρίζει το Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.

Ο 15χρονος έφηβος τραυματίστηκε στο στήθος στη διάρκεια συγκρούσεων με τον ισραηλινό στρατό, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άσραφ αλ Κόντρα. Ο θάνατός του ανεβάζει σε δύο τον αριθμό των Παλαιστίνιων που έχασαν τη ζωή τους στα χθεσινά επεισόδια.

Τουλάχιστον 159 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη στις 30 Μαρτίου των διαδηλώσεων κατά του ισραηλινού αποκλεισμού στον θύλακα, ο οποίος διαρκεί περισσότερα από 10 χρόνια, και για να ζητήσουν το δικαίωμα της επιστροφής των Παλαιστινίων στις περιοχές από τις οποίες εκδιώχθηκαν μετά τη δημιουργία του Ισραήλ το 1948.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50