search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:24
MENU CLOSE

Απόφαση-«βόμβα» για τον νέο «Τζέιμς Μποντ» (Photos)

10.08.2018 15:31
Απόφαση-«βόμβα» για τον νέο «Τζέιμς Μποντ» (Photos) - Media

 

Ενώ ήδη τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, με τον Ντάνιελ Κρεγκ να ενσαρκώνει για -μάλλον- τελευταία φορά τον μυστικό πράκτορα 007 έχουν ήδη αρχίσει, οι παραγωγοί της σειράς άφησαν να εννοηθεί ότι έχουν καταλήξει στον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον 007 στις επόμενες ταινίες.

Μέχρι στιγμής, τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τον αντικαταστάτη του Κρεγκ είναι πολλά και όλα είναι ένα κι ένα: από τον Τομ Χάρντι και τον Μάικλ Φασμπέντερ, μέχρι τον Τομ Χίντλστον και τον Χένρι Κάβιλ, όλοι έχουν θεωρηθεί ως κατάλληλοι υποψήφιοι, ενώ σε κάποια στιγμή υπήρξε και η σκέψη ο Μποντ να γίνει… γυναίκα (μάλλον εγκαταλείφθηκε…).

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Independent, ο πιο πιθανός υποψήφιος για το ρόλο είναι ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η παραγωγός της σειράς Μπάρμπατα Μπρόκολι είπε στον σκηνοθέτη Αντουάν Φούκουα ότι «ήλθε η ώρα» το ρόλο του Μποντ να αναλάβει ένας μη λευκός ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ο Έλμπα είναι ο επικρατέστερος.

Βέβαια, η Μπρόκολι ανέφερε ότι η αλλαγή αυτή «θα συμβεί τελικά» χωρίς να προσδιορίζει το χρόνο, ωστόσο, φαίνεται ότι ήγγικεν η ώρα για μεγάλες αλλαγές στον πράκτορα 007… Ίδωμεν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:22