search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:28
MENU CLOSE

Δικό της το εισιτήριο για το τσάμπιονς λιγκ – Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ με 2-1 στην Ουγγαρία επί της Βίντι, το πάνω χέρι για τη ρεβάνς η Ένωση

22.08.2018 20:53
Δικό της το εισιτήριο για το τσάμπιονς λιγκ - Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ με 2-1 στην Ουγγαρία επί της Βίντι, το πάνω χέρι για τη ρεβάνς η Ένωση - Media

Μετά από 12 χρόνια η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί για την επιστροφή της στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ. Η Ένωση επικράτησε με 2-1 της Βίντι επί ουγγρικού εδάφους, στον πρώτο αγώνα για τα play-off της διοργάνωσης, και την προσεχή Τρίτη στο ΟΑΚΑ θα σφραγίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το εισιτήριο.

Η αποβολή του Χούζτι στο 22’ άνοιξε το δρόμο για την «Ένωση», που προηγήθηκε στο 35’ με το… ριμπάουντ του Κλωναρίδη, έφτασε στο 0-2 στο 49’ με «βολίδα» του Μπακασέτα και έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά μετά την αποβολή του δεύτερου σκόρερ της στο 53’ και ιδίως μετά το γκολ του Λάζοβιτς στο 68’ «κατέρρευσε» και κινδύνεψε σοβαρά με ισοφάριση. Όμως όχι απλώς διεύρυνε το αήττητο ευρωπαϊκό ρεκόρ της για 13ο ματς, αλλά κράτησε και το 2-1 ως το τέλος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50