search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:22
MENU CLOSE

Αποτροπιασμός στην Πάρο – Έδεσαν πέτρα στο λαιμό σκύλου και τον πέταξαν στη θάλασσα

26.08.2018 15:43
Χειροπέδες σε 38χρονο για κακοποίηση - Είχε μόνιμα δεμένο τον σκύλο του!  - Media

 

Μπροστά σε μία αποτρόπαια εικόνα βρέθηκε πολίτης στον Αμπελά Πάρου, όταν εντόπισε ένα νεκρό σκυλάκι στο νερό, στο οποίο κάποιοι απάνθρωποι είχαν δέσει μία πέτρα στον λαιμό του.

Ο άντρας που εντόπισε το νεκρό σκυλάκι ενημέρωσε αμέσως τις λιμενικές κι αστυνομικές αρχές του νησιού, οι οποίες προχώρησαν στην ανάσυρση του ζώου από το νερό.Σύμφωνα με μαρτυρίες  φιλόζωων εθελοντών, το περιστατικό μάλλον σημειώθηκε πριν από δύο με τρις ημέρες, ενώ το σημείο από όπου εικάζεται πως πετάχτηκε το σκυλί στο νερό είναι ιδιαίτερα απόκρημνο, μακριά από κατοικημένες περιοχές κι εμπορικά καταστήματα. Όπωα αναφέρει  το zoosos.gr, που δημοσιοποίησε αρχικά το απάνθρωπο συμβάν, το εν λόγω περιστατικό δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς αρκετές ανάλογες καταγγελίες για κακοποίηση και θανάτωση ζώων βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε ολόκληρη την χώρα.

Πηγή: seleo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:22