search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:22
MENU CLOSE

ΕΛΑΣ: Ταυτοποιήθηκαν δράστες που έριξαν μπογιές στο ΥΠΕΞ, έριξαν μολότοφ και επιτέθηκαν στον Πάνο Καμμένο

28.08.2018 14:00
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Κυψέλη: Έκρηξη από γκαζάκια, ένας τραυματίας - Media

 

Στην ταυτοποίηση δραστών που προκάλεσαν φθορά στο υπουργείο Εξωτερικών, έριξαν μολότοφ στα Εξάρχεια και επιτέθηκαν κατά του Πάνου Καμμένου, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Έτσι, από τη συνεχιζόμενη έρευνα, ταυτοποιήθηκαν:

Δύο ημεδαποί,  ηλικίας 24 και 39  ετών που συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων του “Ρουβίκωνα” τα οποία, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, την 22-7-2018 προκάλεσαν φθορές με τη ρίψη μπουκαλιών που περιείχαν μπογιά, στο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε 27χρονος ημεδαπός για τη συμμετοχή του σε ομάδα ατόμων τα οποία την 2-3-2018, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ, μαρμάρων, πετρών κ.λπ. σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο σημείο.

Τέλος, ταυτοποιήθηκε ένας 23χρονος αλλοδαπός, που συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία την 18-9-2013 στο Κερατσίνι, επιτέθηκαν εναντίον Προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του καθώς και την πρόκληση φθορών σε συνοδευτικά οχήματα. Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της πορείας την επόμενη ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Οι παραπάνω ταυτοποιήσεις θα συσχετιστούν με τις σχετικές ποινικές δικογραφίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:22