search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:33
MENU CLOSE

Νικολέτα Ράλλη: Ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από το πλατό του ANΤ1! (Video)

31.08.2018 11:09
Παραμένουν σοβαρές απειλές Αλ Κάιντα και ISIS - Διατηρούν παγκόσμια δίκτυα και πλήθος θυγατρικών - Media

 

Έβαλε ξαφνικά τα κλάματα και αποχώρησε από το πλατό αφήνοντας άφωνο τον συμπαρουσιαστή της.

Ο λόγος για τη Νικολέττα Ράλλη που συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της ούτε όμως και να παραμείνει εντός πλατό.

Μπροστά στις κάμερες έμεινε ο Νίκος αναδιώτης ο οποίος επίσης δεν περίμενε τέτοια αντίδραση. Αφού, λοιπόν, ξεπέρασε την αμηχανία των πρώτων δευτερολέπτων, εξήγησε στο κοινό ότι η παρουσιάστρια της εκπομπής συγκινήθηκε επειδή είναι η τελευταία μέρα τους στο πλατό του ΑΝΤ1.

«Εντάξει. Συγκινήθηκε. Γιατί όπως εξήγησα και νωρίτερα θα είναι η τελευταία μας ημέρα στο πλατό. Για αυτό έχουμε μαζευτεί όλοι σύσσωμοι εδώ, να το αποχαιρετήσουμε. Τη Δευτέρα όμως εμείς θα είμαστε ξανά εδώ μαζί σας. Όχι από αυτό το μέρος. Αλλά από το μουσείο οίνου, δίπλα στην Παλλήνη. Και θα έχουμε ετοιμάσει ωραία πράγματα για εσάς. Πάω να βρω τη Νικολέτα» είπε χαρακτηριστικά, αποχωρώντας και εκείνος από το πλάνο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30