25/06/2019 03:56:56

«Τρία χρόνια από τον διπλό πόνο»!

«Τρία χρόνια από τον διπλό πόνο»! - Media

 

«Πέρασαν τρία χρόνια μα η κλεψύδρα δεν άδειασε. Λες και ήταν χθες. Εκείνος ο Αύγουστος του 2015, φεύγοντας πήρε μαζί του δύο τεράστιες καρδιές, δύο σπουδαίους ανθρώπους» σημειώνει μεταξύ άλλων στην συγκινητική της ανακοίνωσή της η ΑΕΛ.

Ημέρα μνήμης η σημερινή για τους φιλάθλους της Λάρισας. Ο συνθέτης του συνθήματος «ΑΕΛ Γερά» και φίλαθλος της ομάδας Νίκος Οικονομίδης άφησε την τελευταία του πνοή μία ημέρα σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια.

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που σημάδεψε με την δράση του τα διοικητικά δρώμενα μίας χρυσής εποχής για τους «βυσσινί». Ο Κώστας Σαμαράς, ο πρώτος τροπαιούχος πρόεδρος αυτής της ομάδας με την κατάκτηση του Κυπέλλου του ’85.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Πέρασαν τρία χρόνια μα η κλεψύδρα δεν άδειασε. Λες και ήταν χθες. Εκείνος ο Αύγουστος του 2015, φεύγοντας πήρε μαζί του δύο τεράστιες "βυσσινί" καρδιές, δύο σπουδαίους ανθρώπους της θεσσαλικής πρωτεύουσας. Με διαφορά λίγων ωρών, αποχαιρέτησαν τα εγκόσμια ο πρώτος τροπαιούχος Πρόεδρος της ΑΕΛ, ο Κυπελλούχος του 1985, Κώστας Σαμαράς και ο ένθερμος οπαδός της "βασίλισσας" και τραγουδοποιός της, Νίκος Οικονομίδης.

Θα τους θυμόμαστε πάντα και η 1η του Σεπτέμβρη, ημέρα που το λαρισινό χώμα τους σκέπασε για πάντα, θα είναι για όλους μας ημέρα θλίψης, μνήμης και αέναης υπόσχεσης αγώνων για το μεγαλείο της αγαπημένης μας ΑΕΛ. Γι' αυτό που πάσχιζαν διαρκώς, ο Κώστας Σαμαράς και ο Νίκος Οικονομίδης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.