search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:06
MENU CLOSE

Ο Ψινάκης «πέθανε» την Ειρήνη Παππά στο Ιnstagram (Photos)

06.09.2018 08:59
Ο Ψινάκης «πέθανε» την Ειρήνη Παππά στο Ιnstagram (Photos) - Media

 

Την Τετάρτη έγινε γνωστό -μέσω μιας ανάρτησης της Ντέπυς Γκολεμά- ότι η Ειρήνη Παππά πάσχει από αλτσχάιμερ και μάλιστα, σε τέτοιο στάδιο που δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί και να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

Τον ισχυρισμό αυτόν διέψευσε ο ανιψιός της Ειρήνης Παππά, Μανούσος Μανουσάκης ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα Espresso διέψευσε τη φήμη που κυκλοφορούσε για την υγεία της, τονίζοντας ότι είναι μια χαρά.

«Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφουν. Πριν από λίγη ώρα μίλησα μαζί της. Είναι μια χαρά η Ειρήνη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν τέτοιες άστοχες φήμες.Η Ειρήνη είναι ένα ζωντανό σύμβολο της Ελλάδας.Επιλέγει που θα πάει και που δεν θα πάει» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, την ανάρτηση της Ντέπυς Γκολεμά φαίνεται πως είδε -και προφανώς δεν αντιλήφθηκε σωστά- ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος βιάστηκε να αποχαιρετήσει (!) την Ειρήνη Παππά.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, με μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram και μία κοινή τους φωτογραφία, είπε «αντίο» στην αγαπημένη ηθοποιό, για το «αιώνιο» ταξίδι.

“Για μισό αιώνα Ειρηνάκι μου ταξιδέψαμε μαζί στον μισό πλανήτη…μου έμαθες πολλά, μου γνώρισες όλες αυτές τις διεθνείς προσωπικότητες που μας μάθανε πολλά… περάσαμε μια υπέροχα γεμάτη, ευτυχισμένη ζωή και πολύ γέλιο… Με έκανες πάντα περήφανο που είμαι Έλληνας, όπου κι αν πηγαίναμε. Αυτό το ταξίδι μετά από την απομόνωση αποφάσισες να το κάνεις μόνη σου…

Να μου φιλήσεις τον Βισκόντι, τον Φελίνι, τον Τζεφιρέλι, τον Νίνο Ρόττα, τον Μενότι τον Μάρλον, τον Κακογιάννη, και ειδικά τον αγαπημένο μας Βασίλη Φωτόπουλο. Να μου τους φιλήσεις όλους, ξέρεις εσύ… από τις χιλιάδες φωτογραφίες που έχουμε με όλους αυτούς, βάζω την αγαπημένη σου από το σπίτι σου στο Χιλιομόδι που είμαστε ακόμη μικροί και το σκάγαμε και περνάγαμε τέλεια οι δυο μας, μετά τα Χόλυγουντ, τις Ιταλίες, τις ταινίες σου, τραγωδίες, Μπρόντγουει κλπ… σε λατρέυω και σε ευχαριστώ για την υπέροχη ζωή που ζήσαμε…” ‘εγραφε στο κείμενό του ο Ηλίας Ψινάκης.

Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι τα πρώτα λεπτά έγραψαν «καλό ταξίδι», και άλλα λόγια αγάπης για την Ειρήνη Παππά. Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά, αρκετοί χρήστες του instagram, έσπευσαν να τον διορθώσουν, λέγοντάς του πως η ηθοποιός δεν έχει πεθάνει.

Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση μετά από περίπου 15 λεπτά, κατέβηκε!

.


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30