search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:53
MENU CLOSE

Τέξας: Γυναίκα αστυνομικός μπέρδεψε το σπίτι της και σκότωσε τον άντρα που βρήκε μέσα

07.09.2018 17:13
Τέξας: Γυναίκα αστυνομικός μπέρδεψε το σπίτι της και σκότωσε τον άντρα που βρήκε μέσα - Media

 

Γυναίκα αστυνομικός φέρεται να… μπέρδεψε το σπίτι της και πυροβόλησε τον άντρα που βρήκε μέσα στην ξένη ιδιοκτησία, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Η αστυνομικός από το Τέξας μπήκε σε σπίτι που, το οποίο νόμιζε ότι είναι το δικό της. Όταν άκουσε θόρυβο, πήρε το όπλο στα χέρια της. Τότε, είδε μπροστά της τον άνδρα που κατοικούσε στο σπίτι και νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιον εισβολέα, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε.

Στη συνέχεια, ειδοποίησε τους συναδέλφους της να σπεύσουν στο σημείο. Ωστόσο, δεν είναι ξακάθαρο υπό ποιες συνθήκες η γυναίκα μπέρδεψε τα σπίτια και αν πυροβόλησε υπό το καθεστώς απειλής ή αυτοάμυνας.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του.

Η αστυνομικός τέθηκε σε αναγκαστική άδεια και το γραφείο του εισαγγελέα ανέλαβε την έρευνα του περιστατικού. Σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας Υγείας, το όνομα του 26χρονου ήταν Μπόθαμ Σεμ Τζιν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:52