search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:33
MENU CLOSE

Κίνημα Αλλαγής: Καλούμε το ΑΠΕ να αποκαταστήσει την αλήθεια

14.09.2018 10:12
Για πολιτική «ράβε - ξήλωνε» του Μητσοτάκη μιλά η Γεννηματά  - Media

 

Την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για τα περί «ενημέρωσης των κομμάτων» για το ασφαλιστικό και τις περικοπές συντάξεων ζητά με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής.

Η ανακοίνωση: 

Το σημερινό δημοσίευμα του Α.Π.Ε. περί «ενημέρωσης των κομμάτων» από τους Θεσμούς, ότι δεν θα ισχύσει η περικοπή των συντάξεων την 1/012019, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τουλάχιστον όσον αφορά το Κίνημα Αλλαγής. 

Η αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής με εντολή της Φώφης Γεννηματά, πρότεινε κατά την συνάντηση με τους Θεσμούς στις 11/09/2018 την αλλαγή του Νόμου Κατρούγκαλου και την κατάργηση της διάταξης για την περικοπή των συντάξεων την 1/01/2019. Διάταξη την οποία προβλέπει ο Νόμος που ψήφισαν ο κ. Τσίπρας και οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Εξ άλλου το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει σχετική Πρόταση Νόμου. 

Οι εκπρόσωπου των Θεσμών μας ενημέρωσαν ότι δεν έχουν λάβει καμία σχετική πρόταση από την Κυβέρνηση. Μάλιστα οι εκπρόσωποι των ΔΝΤ, ΕΚΤ, ESM δεν τοποθετήθηκαν στο θέμα αυτό, ο δε εκπρόσωπος της Ε.Ε., διευκρίνισε ότι οι αποφάσεις θα παρθούν από το Eurogroup.

Καλούμε το Α.Π.Ε. να αποκαταστήσει το ταχύτερο δυνατόν την αλήθεια. 

Όσον μας αφορά θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε να αλλάξει συνολικά ο Νόμος Κατρούγκαλου, που μετατρέπει τόσο τις παλιές όσο και τις νέες συντάξεις σε φιλοδωρήματα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:32