search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:15
MENU CLOSE

Άρης για μεγάλα πράγματα, 3Χ3 κρατώντας ξανά το μηδέν στην άμυνα

17.09.2018 18:01
Τριπλή μάχη για τις ελληνικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης - Media

 

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Άρης, επικρατώντας με 2-0 του Λεβαδειακού στο Κλ. Βικελίδης. Οι κίτρινοι δείχνουν ικανοί για μεγάλα πράγματα, με την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα, ενώ στα τρία παιχνίδια δεν έχουν δεχτεί γκολ.

Ο Χαμζά Γιουνές επιβεβαίωσε ότι η ομάδα της Βοιωτίας είναι ο… αγαπημένος του αντίπαλος, αφού έφτασε τα τρία γκολ απέναντί της, ανοίγοντας το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι α λα Πανένκα στο 22’, ενώ είχε και δοκάρι στο 64’.

Για να έρθει ο Ματέο Γκαρσία στο 57ο λεπτό και με πλασέ σε κενή εστία, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενέντεθ που «έβγαλε» ο Επασί με τη βοήθεια και των δοκαριών, να διαμορφώσει το τελικό σκορ υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Ο Λεβαδειακός πάντως δεν περιορίστηκε σε ρόλο «κομπάρσου», ενώ θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη στην αναμέτρηση, χάνοντας ευκαιρίες για να προηγηθεί με τον Μάρκο Μαρκόφσκι, να ισοφαρίσει -με τον Νανγκίς να έχει δοκάρι- ή ακόμα και να μειώσει, με τον Μαρκόφσκι να χάνει πέναλτι…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50