search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:19
MENU CLOSE

«Mary Poppins Returns»: Το πρώτο τρέιλερ της συνέχειας του κλασικού μιούζικαλ (Video)

19.09.2018 08:14
«Mary Poppins Returns»: Το πρώτο τρέιλερ της συνέχειας του κλασικού μιούζικαλ (Video) - Media

 

Το επίσημο τρέιλερ για την ταινία «Mary Poppins Returns», την εδώ και καιρό αναμενόμενη συνέχεια του κλασικού μιούζικαλ του 1964, έδωσε, την περασμένη Δευτέρα, στη δημοσιότητα η Disney.

Στο βιντεοκλίπ – με σκηνικό το Λονδίνο, 25 χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν στην ταινία «Mary Poppins» – η Έμιλι Μπλαντ υποδύεται τον ρόλο που έκανε διάσημο η Τζούλι Άντριους. Και είναι έτοιμη να σερβίρει μια κουταλιά ζάχαρης (θυμόμαστε το τραγούδι «Just a Spoonful of Sugar»;).

Η Μπλαντ/Πόπινς «επιστρέφει» για να βοηθήσει τα τρία παιδιά των Μπανκς, της Τζέιν (Έμιλυ Μόρτιμερ) και του Μάικλ (Μπεν Γουΐσο), μετά από μια οικογενειακή τραγωδία.

«Μέρι Πόπινς, επέστρεψες!» αναφώνησε ο Μάικλ Μπανκς, δρασκελίζοντας το κατώφλι του σπιτιού του. «Σαν να μη γέρασες καθόλου» συνέχισε. Και η ιπτάμενη γκουβερνάντα ανταπαντά: «Αλήθεια; Δεν σχολιάζει κανείς την ηλικία μιας γυναίκας». Και μετά, συναντά τα τρία μικρά, την Άναμπελ, τον Τζόρτζι και τον Τζον, και τα συνοδεύει σε μια σειρά φανταστικών περιπετειών.

«Είναι καλά που ήρθες» λέει ο Λιν-Μάνουελ Μιράντα, που υποδύεται τον Τζακ που ανάβει τα φώτα στους λονδρέζικους δρόμους.

 

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30