search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:48
MENU CLOSE

Ξεσπά ο Φίλιππος Σοφιανός: «Είχε παραγίνει το κακό»

20.09.2018 07:03
Ξεσπά ο Φίλιππος Σοφιανός: «Είχε παραγίνει το κακό» - Media

 

Η επιστροφή του Σοφιανού και το ξέσπασμά του! «Είχε παραγίνει το κακό στον καλλιτεχνικό κόσμο»

Μετά από επτά χρόνια απουσίας, ο Φίλιππος Σοφιανός επέστρεψε στην Ελλάδα, κάνοντας παράλληλα, ένα δυναμικό comeback στη θεατρική σκηνή.

Μιλώντας στο Secret, ο ηθοποιός εξήγησε -μεταξύ άλλων- τους λόγους που τον είχαν κάνει να εγκαταλείψει την πατρίδα του.

«Είχα φύγει γιατί με είχε κουράσει το παιχνίδι που γινόταν στον καλλιτεχνικό χώρο. Διάβαζα μια είδηση και αμέσως καταλάβαινα τι κρυβόταν από πίσω. Είχε παραγίνει το κακό. Η κρίση δεν είχε εμφανιστεί ακόμα. Την κατάλαβα στην Κύπρο, όπου ήταν όλα διαφορετικά. Αλλά εκεί είχα μια νέα αφετηρία ζωής. Έκανα πάλι οικογένεια και αυτό ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο να μείνω μόνιμα. Ήταν μια αναθεώρηση όλης της ζωής μου, ένα restart. Όταν έφυγα, δεν δεχόμουν προτάσεις από την Ελλάδα, το είχα κλείσει τελείως αυτό.

Οι συνθήκες στην τηλεόραση εκεί ήταν πολύ σκληρές, γιατί οι παραγωγές στήνονταν στον αέρα. Με δυσκόλεψε αυτό, γιατί ήμουν κακομαθημένος, επειδή είχα κάνει στην Ελλάδα πολύ οργανωμένες και σοβαρές δουλειές. Αλλά έπρεπε να δεχτώ τη νέα πραγματικότητα. Τώρα που γύρισα είναι σαν ένας επαναπατρισμός. Όμως, βρήκα την Αθήνα πολύ διαφορετική από το 2011, όταν την άφησα. Βρήκα ανθρώπους σε μαρασμό και κατάθλιψη».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:47