search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:24
MENU CLOSE

Σκόπελος: Έχασε το χέρι της στη μηχανή του κιμά

02.10.2018 12:34
Βόλος: Νεαρός ξυλοκόπησε την υπερήλικη γιαγιά του - Media

 

Έκοβε κιμά με τη μηχανή και από άγνωστο λόγο η μηχανή τής ξέφυγε, με αποτέλεσμα να της κόψει το δεξί χέρι και να την τραυματίσει σοβαρά.

Παροχή τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας κρινόταν στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας ότι χρειαζόταν μία 43χρονη ημεδαπή που διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

Η γυναίκα είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο χέρι της και λόγω ακρωτηριασμού έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Με συνεννόηση μεταξύ του ΕΚΑΒ και της Πολεμικής Αεροπορίας διατάχθηκε ελικόπτερο να πραγματοποιήσει τη αεροδιακομιδή.

Στις 4 το απόγευμα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παραλάμβανε την τραυματία από το στρατόπεδο Γεωργούλα όπου προσγειώθηκε το ελικόπτερο. Η ασθενής μεταφέρθηκε ακολούθως άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και εισήχθη επειγόντως στην Ορθοπεδική Κλινική, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενη.

Πηγή: taxydromos.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:23