07/08/2020 04:17:16

Άδωνις: Τέλος η καθηγήτρια στη σχολή του που έλεγε ότι ''ο Άριος είναι ο Έλληνας'' μετά τις αντιδράσεις και τη χλεύη (Video)

Άδωνις: Τέλος η καθηγήτρια στη σχολή του που έλεγε ότι ''ο Άριος είναι ο Έλληνας'' μετά τις αντιδράσεις και τη χλεύη (Video) - Media

 

Τη διακοπή της συνεργασίας του με την θρησκειολόγο  Βασιλεία Στεργιοπούλου, που διδάσκει το μάθημα της «Απόκρυφης Γνώσεως» στην σχολή της Ελληνικής Αγωγής, ανακοίνωσε μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ, μετά από σφοδρές αντιδράσεις άλλα έντονη χλεύη στα social media.

Συγκεκριμένα, η εν λόγο κυρία εμφανίζεται σε βίντεο να λέει ότι η Άρια Φυλή είναι η ελληνική, ότι ο Έλληνας είναι ο πραγματικός Άριος και ότι τις ιδέες και τα σύμβολα μας τα έκλεψαν κάποιοι, εννοώντας πιθανότατα τους ναζί.

Μόλις το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο δημοσιογράφος της Καθημερινής, Πάσχος Μανδραβέλης, ρώτησε μέσω Twitter τον Α.Γεωργιάδη αν συμφωνεί μες αυτές τις απόψεις που διδάσκονται στην ίδια του τη σχολή

 

Αρχικά ο Άδωνις κάλυψε την συνεργάτιδά του, απαντώντας στο δημοσιογράφο πως ''απορεί πώς τσίμπησε και ότι τα λεγόμενα της κυρίας αποτελούν αντικείμενο επιστημονικής διαμάχης''. Επίσης ανέφερε ότι δεν θα κάνει λογοκρισία

Ωστόσο όταν το κύμα των αντιδράσεων ''φούσκωσε'', αναγκάστηκε να την...λογοκρίνει , διακόπτοντας τη συνεργασία μαζί της, ''κατόπιν δικής του απόφασης'' όπως αναφέρει.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.