search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:55
MENU CLOSE

Πώς θα χάσετε κιλά ενώ τρώτε έξω και πίνετε αλκοόλ

10.10.2018 17:53
Πώς θα χάσετε κιλά ενώ τρώτε έξω και πίνετε αλκοόλ - Media

 

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που όλες οι γυναίκες δίνουμε αυτόν τον όρκο το βαρύ περί διατροφής και γυμναστικής. «Υπόσχομαι πως, φέτος, δε θα τρώω ανοησίες, πολλά γλυκά και θα πηγαίνω τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα γυμναστήριο». Από πολλά στόματα ειπώθηκε, από λίγα τηρήθηκε.

Τα παρακάτω tips θα σας χαροποιήσουν αρκετά καθώς τηρώντας τα θα μπορείτε πολύ πιο εύκολα να βγαίνετε με την παρέα σας για φαγητό ή να απολαμβάνετε το ποτό σας, ενώ βρίσκεστε σε…«δίαιτα/διατροφή».

Το παν είναι να μην στερείστε τίποτα καθώς, όπως λέει η αμερικανίδα διατροφολόγος Tanya Zuckerbrot, όταν δεν τρώτε τις τροφές που θέλετε και καταπιέζεστε, θα τα παρατήσετε πολύ πιο γρήγορα και θα επιστρέψετε στις παλιές και μη υγιεινές διατροφικές σας συνήθειες.

Τι κάνεte, λοιπόν, όταν θέλετε να βγείτε για φαγητό;

Προτιμήστε γεύματα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και ίνες. Αποφύγετε τα τηγανιτά και αυτά με τις πολλές sauces. Eπίσης, θυμηθείτε να συνοδεύσετε το πιάτο σας με αρκετή πράσινη σαλάτα. Όσον αφορά το γλυκό; Μία κουταλιά αρκεί για ξεγελάσετε τον ουρανίσκο σας.

Με το αλκοόλ τι μπορείτε να κάνετε;

Μπορείτε να επιλέξετε ένα ποτήρι λευκό κρασί. Απλά όχι σε καθημερινή βάση.

Με τους υδατάνθρακες υπάρχει σωτηρία;

Οι υδατάνθρακες υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες αυξάνουν τον μεταβολισμό και σας κρατούν χορτασμένους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό οδηγεί σε απώλεια βάρους χωρίς να αισθάνεστε πεινασμένη διαρκώς.

Πηγή: queen.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:52