search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:08
MENU CLOSE

Κατηγορηματικός ο ιατροδικαστής: «Εγκληματική ενέργεια» πίσω από το θάνατο τριών γυναικών στον Έβρο

10.10.2018 18:05
evros.jpg
 
Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο θάνατος των τριών γυναικών, οι σοροί των οποίων εντοπίστηκαν στην περιοχή του Πραγγίου Έβρου, κοντά στις όχθες του ποταμού.
 
Όπως διαπιστώθηκε από την αυτοψία του ιατροδικαστή, όλες φέρουν θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ το τριπλό έγκλημα φαίνεται ότι διαπράχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα.
 
Οι ταυτότητές τους παραμένουν προς το παρόν άγνωστες, αλλά, φαίνεται ότι πρόκειται για νεαρής ηλικίας μετανάστριες, ή προσφυγοπούλες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι δύο νεότερες γυναίκες εκτιμάται ότι είναι από 15 έως 18 ετών και η τρίτη ως 25 ετών, ενώ δεν αποκλείεται να συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.
 
Οι σοροί τους μεταφέρονται στην Αλεξανδρούπολη για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τη διαλεύκανση του τριπλού φονικού.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:07