search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:35
MENU CLOSE

Η Βρεφική Διατροφή Nestlé® και φέτος κοντά στη φαρμακευτική κοινότητα

31.01.2012 13:24
Η Βρεφική Διατροφή Nestlé® και φέτος κοντά στη φαρμακευτική κοινότητα - Media

Η Βρεφική Διατροφή Nestlé για 3η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στο πλάι της  φαρμακευτικής κοινότητας συμμετέχοντας ενεργά στην Ημερίδα Φαρμακοποιών με τίτλο «Φαρμακείο: Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας», που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η Βρεφική Διατροφή Nestlé για 3η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στο πλάι της  φαρμακευτικής κοινότητας συμμετέχοντας ενεργά στην Ημερίδα Φαρμακοποιών με τίτλο «Φαρμακείο: Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας», που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 2.300, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε σημαντικούς ομιλητές και άκρως επίκαιρες και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και συζητήσεις.

Η Nestlé, η μεγαλύτερη εταιρεία βρεφικής διατροφής στον κόσμο, με εμπειρία 145 ετών και βασικούς πυλώνες της την Έρευνα και Ανάπτυξη, αποσκοπεί στη συνεχή ανανέωση και καινοτομία των προϊόντων της, ώστε αυτά να βασίζονται στις πιο σύγχρονες παιδιατρικές μελέτες και οδηγίες.

Η Nestlé, ήταν η μόνη εταιρεία Βρεφικής Διατροφής που έδωσε το παρών στο συνέδριο. Με ένα ειδικά σχεδιασμένο περίπτερο και ενεργή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, η ομάδα της Βρεφικής Διατροφής Nestlé® πρόσφερε ενημέρωση στους φαρμακοποιούς σχετικά με το σημαντικό ρόλο της διατροφής στην πρόληψη και αντιμετώπιση των αλλεργιών που αποτελούν την επιδημία του 21ου αιώνα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:32