search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:59
MENU CLOSE

Πέφτει σε αντιφάσεις ο αστυνομικός για την υπόθεση με τους Πακιστανούς – Κινεί τις υποψίες της ΕΛΑΣ

18.10.2018 17:22
Κέρκυρα: Μαθητές Γυμνασίου διακινούσαν πορνό με ανήλικα κορίτσια  - Media

Απρόβλεπτες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη υπόθεση του ξυλοδαρμού και κακοποίησης του αστυνομικού του τμήματος αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, ο οποίος τα ξημερώματα βρέθηκε δεμένος με σεντόνι και άγρια κτυπημένος σε διαμέρισμα όπου διαμένουν Πακιστανοί, στη Νίκαια.

Σύμφωνα με ανώτερο αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση, ο αστυνομικός ερευνάται πλέον ως ύποπτος συμμετοχής σε υπόθεση εκβιασμού και ληστείας από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο γενικό κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Φαίνεται πως ο αρχικός ισχυρισμός του ότι ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας βρέθηκε ενώπιον καβγά των Πακιστανών, οι οποίοι εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες, δεν έπεισε τους συναδέλφους του στην Ασφάλεια Πειραιά.

Ερώτημα στο οποίο δεν μπόρεσε να απαντήσει πειστικά είναι ότι εφόσον διαπίστωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη αξιόποινη πράξη ή πως δέχθηκε επίθεση, γιατί δεν προσπάθησε να ενημερώσει το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, ενώ έχει πιέσει και σε άλλες αντιφάσεις.

Από την πλευρικά τους οι έξι Πακιστανοί οι οποίοι προσήχθησαν το πρωί ως οι άνθρωποι οι οποίοι έδεσαν και ξυλοκόπησαν τον αστυφύλακα, επιμένουν ότι ο τελευταίος επιχείρησε να τους ληστέψει.

Ο 34χρονος πάντως από την μεριά τους τούς έχει μηνύσει για παράνομη κράτηση και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ στο διαμέρισμα της οδού Γέμελου στη Νίκαια βρέθηκε και μεγάλος αριθμός λαθραίων τσιγάρων.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να βρίσκονται ενώπιον κυκλώματος λαθρεμπορίου και άλλων παράνομων ενεργειών στο οποίο να εμπλέκονται και αστυνομικοί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:57