06/04/2020 17:43:05

Συγκλονίζει η Σέλμα Μπλερ: Έτσι είναι η ζωή μου με σκλήρυνση κατά πλάκας

Συγκλονίζει η Σέλμα Μπλερ: Έτσι είναι η ζωή μου με σκλήρυνση κατά πλάκας - Media

 

Τη συγκίνηση των θαυμαστών της προκάλεσε η Selma Blair που με μια μακροσκελή ανάρτησή της έκανε γνωστή την ασθένεια από την οποία πάσχει, κάτι που έμαθε τον τελευταίο χρόνο. Όπως εξομολογήθηκε, η γνωστή ηθοποιός πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ δε δίστασε να μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, πια, στην καθημερινή της ζωή.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στην οποία κάνει γνωστό ότι υποφέρει από πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας, η γνωστή ηθοποιός, εξιστορεί πώς είναι πια η ζωή της από τη στιγμή της διάγνωσης.

«Είμαι ανήμπορη. Πέφτω μερικές φορές. Μου πέφτουν πράγματα. Η μνήμη μου είναι ομιχλώδης. Και η αριστερή πλευρά μου ζητά οδηγίες από ένα χαλασμένο GPS. Αλλά το παλεύουμε. Γελάω και δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνω ακριβώς αλλά θα κάνω το καλύτερό μου», ανέφερε στην ανάρτησή της στο Instagram.

Εξηγεί μάλιστα ότι όλο αυτό θα ήταν ακατόρθωτο χωρίς τη βοήθεια της ενδυματολόγου της, ζητώντας σε μία χαρακτηριστική αποστροφή της ανάρτησής της, βοήθεια στην περίπτωση που κάποιος τη δει να έχει σωριαστεί στο δρόμο ή να έχουν πέσει τα πράγματά της κάτω.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.