29/02/2020 01:03:32

«Αστο ντιάλο ρε μαλ@γκι@νο!» -Η Λένα Διβάνη περιγράφει το διάλογό της με έμπορο ναρκωτικών ΑΣΟΕΕ

«Αστο ντιάλο ρε μαλ@γκι@νο!» -Η Λένα Διβάνη περιγράφει το διάλογό της με έμπορο ναρκωτικών ΑΣΟΕΕ - Media

 

Μία δική της ιστορία για την εγκληματικότητα στα πανεπιστήμια μοίρασε με τους φίλους του στο διαδίκτυο η συγγραφέας Λένα Διβάνη. 

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενη προς τον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου και την δήλωσή του που ζητά από τους μαθητές να διώξουν τον «Ρουβίκωνα» από τη Φιλοσοφική και να διεκδικήσουν τους χώρους τους, η συγγραφέας Λένα Διβάνη αποφάσισε να μοιραστεί δημοσίως την δική της εμπειρία από το Πανεπιστήμιο.

Έγραψε η Λένα Διβάνη: 

«Προς κύριο Γαβρόγλου, υπουργό Παιδείας, που ακούω να μιλάει στο ραδιόφωνο τώρα και να λέει ότι οι φοιτητές και οι καθηγητές πρέπει να «διεκδικήσουν το χώρο τους» για να λυθούν τα προβλήματα της παραβατικότητας και δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς φοβόμαστε».

ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Περπατάω στην Πατησίων, έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Βλέπω μέσα από την κλειδωμένη πόρτα ένας τύπος να πουλάει παπούτσια και δίπλα ένα φιλαράκι του να πουλάει τσιγάρα ή κάτι άλλο αόρατο.
Πλησιάζω και του λέω:  «Πολύ ωραία. Εσύ είσαι μέσα και κάνεις λαθρεμπόριο κι εγώ που είμαι καθηγήτρια δεν μπορώ να μπω μέσα».
ΑΥΤΟΣ=( έξαλλος που του διέκοψα το ντηλ):" Αστο ντιάλο ρε μα@γκι@@νο! Ελα από ντω να σου πω! Ελα από ντω μωρή".
Το έβαλα στα πόδια βέβαια γιατί ντεν είμαι και τόσο μα@γκι@@ένο να κάτσω να τις φάω από τη μαφία.
Να μην ξανακούσω όμως για διεκδίκηση του χώρου μου γιατί θα γίνω...».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.