14/07/2020 05:48:15

Πότε βγαίνει στον «αέρα» το ethnos.gr

Πότε βγαίνει στον «αέρα» το ethnos.gr - Media

 

Πρεμίερα στο διαδίκτυο κάνει η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Έθνος» αύριο,  Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της εφημερίδας.

Αρχικά, είχε γίνει γνωστό ότι η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη θα έβγαινε στον «αέρα» την Τετάρτη, μαζί με το νέο κανάλι Open.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, το ethnos.gr, o ιστότοπος της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική διαδικτυακή ενημέρωση.

 Με σύγχρονη εμφάνιση αλλά διατηρώντας τις θεμελιώδεις αρχές της δημοσιογραφίας που υπηρετεί και η εφημερίδα -αξιοπιστία, αντικειμενικότητα, διασταύρωση της είδησης- προχωρά ένα βήμα παραπάνω και ενσωματώνει τις νέες τεχνολογίες στην ερευνητική διαδικασία και στην παρουσίαση της είδησης.

Το δημοσιογραφικό δυναμικό της εφημερίδας θα υπηρετεί διαρκώς και με ταχύτητα τις ενημερωτικές ανάγκες των επισκεπτών, ενώ το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα newsroom του site θα δημοσιεύει με αμεσότητα και αξιοπιστία όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, με στόχο την έγκυρη, ποιοτική και ολοκληρωμένη ενημέρωση των επισκεπτών.

Υιοθετώντας τις πιο σύγχρονες και σημαντικές τάσεις στον τομέα της online ενημέρωσης, στο ethnos.gr θα έχουν το δικό τους χώρο καινοτομίες, όπως τα True Social Stories, τα Long Reads και η Δημοσιογραφία Δεδομένων (Data Journalism).

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του ethnos.gr συνδυάζει την υψηλού επιπέδου αισθητική με τις αρχές του UX Design (User Experience Design) παρέχοντας στον αναγνώστη ένα φιλικό περιβάλλον, όπου μπορεί να μάθει όσα χρειάζεται, τη στιγμή που συμβαίνουν».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.