search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:56
MENU CLOSE

Σε ύφεση η φωτιά στη Χαλκιδική – Επιστρέφουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι

26.10.2018 05:23
Σε ύφεση η φωτιά στη Χαλκιδική - Επιστρέφουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι - Media

 

Κλειστά, για προληπτικούς λόγους, παρέμειναν και σήμερα τα σχολεία στην Σάρτη Χαλκιδικής όπου ξέσπασε χθες μεγάλη πυρκαγιά και όπου αυτή την ώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της κοινότητας Σάρτης Μιχάλης Σπανός, “αποφασίστηκε τα σχολεία να μείνουν και σήμερα κλειστά για να αποφευχθούν τυχόν αναπνευστικά προβλήματα στους μαθητές λόγω του πυκνού καπνού που είχε σκεπάσει επί ώρες την περιοχή”.

“Πολλοί από τους κατοίκους οι οποίοι έφυγαν χθες από το χωριό φοβούμενοι την επέκταση της φωτιάς, έχουν επιστρέψει και πλέον έχουμε μια καλή εικόνα της κατάστασης” συμπλήρωσε ο κ.Σπανός.

Στην περιοχή ωστόσο εξακολουθούν να επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, 70 οχήματα της Πυροσβεστικής με 160 πυροσβέστες και πεζοπόρα τήματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:55