search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:19
MENU CLOSE

ΟΑΚΑ: Ανησυχία για τις ταλαντώσεις – Να ελεγχθεί τη στατικότατα του κτηρίου λέει καθηγητής

01.11.2018 09:36
ΟΑΚΑ: Ανησυχία για τις ταλαντώσεις - Να ελεγχθεί τη στατικότατα του κτηρίου λέει καθηγητής - Media

 

Να ελεγχθεί η στατικότητα του Σταδίου και να διευκρινιστεί η αιτία της ταλάντωσης, «αν δηλ. ήταν από την αρχή της κατασκευής ή όχι», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο καθηγητής ΕΜΠ, Παναγιώτης Καρύδης.

«Προφανώς υπάρχει πρόβλημα διότι από ταλάντωση έχουν γίνει καταρρεύσεις στο παρελθόν», υπογράμμισε ο καθηγητής, για να συμπληρώσει στην τοποθέτησή του:

«Το πρόβλημα είναι τι φταίει. Αν υπήρχε από την αρχή ή παρατηρήθηκε τώρα. Αν παρατηρήθηκε τώρα το πρόβλημα είναι σοβαρότερο».

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μπορεί να εμφανίστηκε καθησυχαστική για την τρομακτική -κατά τα άλλα- ταλάντωση στο άνω διάζωμα των κερκίδων του ΟΑΚΑ, τα ερωτήματα ωστόσο για την στατικότητα και τη γενικότερη ασφάλεια του Σταδίου παραμένουν.

Κύκλοι του υφυπουργού Αθλητισμού σημείωσαν την Τετάρτη ότι «ταλαντώσεις έχουν παρατηρηθεί και κατά το παρελθόν στο ΟΑΚΑ και σε άλλα γήπεδα με περισσότερα από ένα διαζώματα, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας», ενώ από τη ΓΓΑ διαβεβαίωναν ότι άμεσα έγιναν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργεις προκειμένου να ελεγχθεί η στατικότητα του Σταδίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:16