17/10/2019 02:25:42

«Βροχή» εκατομμυρίων ευρώ σε ελληνικές startups - Τι αναζητούν οι επενδυτές, που να στείλουν την ιδέα τους οι ενδιαφερόμενοι (Video)

Έρχονται οι 120 δόσεις - Πότε «ανοίγει» η πλατφόρμα - Media

 

Η χρηματοδότηση είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου μια νεοφυής επιχείρηση να κάνει τα επόμενα βήματα και να αναπτυχθεί. Η Velocity.Partners κάνει «focus» στο ελληνικό startup οικοσύστημα και αναμένεται να ρίξει στην αγορά κεφάλαια 24 εκατ. ευρώ, υποστηρίζοντας χρηματοδοτικά όπως και με συμβουλευτικές υπηρεσίες, καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που βρίσκονται στα πρώιμα στάδια, του preseed και seed, αξιοποιώντας το υποστηρικτικό πλαίσιο της επενδυτικής πλατφόρμας Equifund, του λεγόμενου «fund of funds», μέσω του οποίου τουλάχιστον 260 εκατ. ευρώ θα διοχετευθούν στην ελληνική αγορά.

Σε ποιους τομείς στρέφονται οι επενδυτές, τι αναζητούν και που μπορούν να στείλουν την ιδέα τους οι ενδιαφερόμενοι;

Δείτε τις απαντήσεις στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μαύρου, General Partner Velocity.Partners στο Think Big και τη δημοσιογράφο Μαρία Ακριβού:

Πηγή: fortunegreece

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.