search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:27
MENU CLOSE

Μετέτρεψαν τα καλλιστεία σε ρινγκ: «Έχω φυσικά οπίσθια» φώναζε η φιναλίστ και άρπαξε το στέμμα από τη νικήτρια (Video)

07.11.2018 07:28
Μετέτρεψαν τα καλλιστεία σε ρινγκ: «Έχω φυσικά οπίσθια» φώναζε η φιναλίστ και άρπαξε το στέμμα από τη νικήτρια (Video)  - Media

 

Τα καλλιστεία για τα «καλύτερα οπίσθια» έχουν γίνει θεσμός πλέον στη Βραζιλία. Δεκάδες καλλίγραμμες γυναίκες διαγωνίζονται για το ποια θα αναδειχτεί ως η περίφημη Miss Bum Bum. Τα φετινά καλλιστεία όμως ήταν επεισοδιακά.

Οι κριτές ανακήρυξαν την 31 ετών Έλεν Σαντάνα ως τη γυναίκα με τα ομορφότερα οπίσθια στη χώρα. Η Έλεν κλαίουσα από χαρά και φορώντας ένα μπικίνι που τόνιζε το κορμί της, προχώρησε στη σκηνή και φόρεσε την κορδέλα με τον τίτλο της.

Τότε από το πουθενά πετάχτηκε η 27χρονη Αλινέ Ούβα, που είχε έρθει δεύτερη στο διαγωνισμό και η οποία προφανώς έκρινε ότι την αδίκησαν και άρπαξε την κορδέλα από την Έλεν. Οι δυο γυναίκες έγιναν ένα κουβάρι με την Αλινέ να υπερισχύει να φοράει την κορδέλα και να κορδώνεται μπροστά στους εμβρόντητους θεατές.

Η Αλινέ φώναζε για να ακουστεί (αφού δεν είχε μικρόφωνο) ότι τα οπίσθια της είναι 100% φυσικά, δεν έχει κάνει κάποια επέμβαση για να τα φτιάξει σε αντίθεση με τη νικήτρια που όπως είπε ήταν μια πλαστική κούκλα.

«Υπάκουσα όλους τους κανόνες και τα δικά μου οπίσθια είναι τα μοναδικά που είναι 100% φυσικά. Εκπροσωπώ τα φυσικά Βραζιλιάνικα οπίσθα και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό. Και οι τρεις φιναλίστ είναι ψεύτικες, τα οπίσθιά τους είναι απόλυτα σιλικονάτα και αυτό είναι άδικο» ούρλιαζε στη σκηνή η αδικημένη καλλίπυγος συμμετέχουσα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:26