search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:09
MENU CLOSE

Η ερωτική «εξομολόγηση» της Μόνικα Μπελούτσι

14.11.2018 12:54
Η ερωτική «εξομολόγηση» της Μόνικα Μπελούτσι - Media

 

Είναι παγκόσμιο σύμβολο του σεξ και εκπρόσωπος της μεσογειακής ομορφιάς. Ο λόγος, φυσικά, για την Ιταλίδα ντίβα και μία από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη, Μόνικα Μπελούτσι η οποία κοσμεί το τελευταίο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Paris Match, το οποίο φιλοξενεί συνέντευξή της στην οποία εξομολογείται “τι ψάχνει σε έναν άνδρα”

Με αφορμή το ρόλο της στη γαλλική τηλεοπτική σειρά “Dix pour cent”, όπου υποδύεται μία ντίβα εμπνευσμένη από… τον ίδιο της τον εαυτό, η Ιταλίδα ηθοποιός μιλάει πιο ανοιχτά από ποτέ για τη σχέση της με τους άντρες. “Ψάχνω έναν άντρα φυσιολογικό”, αναφέρει.

“Κάποιον που θα βγάζει τα σκουπίδια, θα κρατάει τους λογαριασμούς, θα εξασφαλίζει τον επιούσιο”, συμπληρώνει.

Δηλώνει ενθουσιασμένη που παίζει έναν φανταστικό χαρακτήρα, εμπνευσμένο από την ίδια, είναι ωστόσο πλήρως συνειδητοποιημένη ως προς τις διαχωριστικές γραμμές τους: “Εκείνη φοβάται να ζήσει στον αληθινό κόσμο. Εγώ πατάω γερά σε αυτόν, ως γυναίκα και μητέρα”

Αν και δηλώνει ότι πλέον σκοπός της δεν είναι ο έρωτας, αποκαλύπτει ότι τον τελευταίο καιρό είναι με κάποιον και ότι… είναι καλά. Παραδέχεται ωστόσο ότι υπάρχουν δυσκολίες.

“Τι είναι φυσιολογικό;” διερωτάται, προσθέτοντας ότι ούτε καν η ίδια δεν μπορεί να προσφέρει σε κάποιον μια ισορροπημένη και δομημένη καθημερινότητα, με μοναδική εξαίρεση, όπως υποστηρίζει, τα παιδιά της.

Αποκαλύπτει ότι ο σύντροφός της δεν ανήκει στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με αυτήν, ωστόσο ταξιδεύει πολύ λόγω δουλειάς, γεγονός που του επιτρέπει να κατανοήσει καλύτερα και τους δικούς της ρυθμούς.

“Η καριέρα μου έκανε τον κύκλο της”

Δηλώνει επίσης ότι στα 54 της πια βιώνει μια υπέροχη περίοδο, σαν να ανάκτησε τη χαμένη της ελευθερία. Θεωρεί ότι η καριέρα της έχει κάνει τον κύκλο της, αλλά δηλώνει ευγνώμον που υπάρχουν ακόμη προτάσεις και συνεχίζει να δουλεύει. Δηλώνει επίσης ικανοποίηση για την ανατροφή των παιδιών της.

Όπως αναφέρει, οι δύο κόρες της είναι πλέον 14 και 8 ετών, έχουν μεγαλώσει και γίνονται όλο και πιο αυτόνομες.

Θεωρεί αστείο να την αποκαλούν “είδωλο”, αν και παραδέχεται ότι όταν ήταν νεότερη οι άντρες την πλησίαζαν δυσκολότερα. Σήμερα, “με τις ρυτίδες και τις ατέλειες μου, τους φοβίζω λιγότερο”, τονίζει.

“Βεβαίως και μου κάνουν καμάκι. Αν το κάνουν ευγενικά, το αποδέχομαι. Ορισμένοι νομίζουν ότι όλα τους επιτρέπονται. Με κάνουν να νιώθω άβολα και δεν έχω πρόβλημα να τους το δείξω” λέει η Μπελούτσι.

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Αποκαλύπτει επίσης ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, τόσο την εποχή που ήταν μοντέλο, όσο και αργότερα, ως νεαρή ηθοποιός.

“Ποτέ όμως δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσω κάτι βίαιο”. Και όπως επισημαίνει, μπορούσε να πει “όχι” γιατί είχε οικονομική ανεξαρτησία, γεγονός που της προσέφερε ασφάλεια.

“Δεν χρειαζόμουν κανέναν να μου πληρώσει το νοίκι ή να φάω. Η δύναμη των ανδρών, όχι μόνο στον κινηματογράφο, αλλά παντού όπου μερικές φορές ασκούν εκβιασμό, βρίσκεται εδώ: μπορούν να μας κάνουν να ζήσουμε ή να επιβιώσουμε μέσα από μια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης”.

Αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν κλήθηκε να αντιμετωπίσει ανάρμοστη συμπεριφορά, καταλήγοντας “ποιός δεν φοβάται τους άντρες;”.

Όσο για τον γάμο της με τον Βενσάν Κασέλ καθιστά σαφές ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί στο παρελθόν. “Ευχαριστώ τους δύο πρώην συζύγους μου για όσα μου έφεραν και όσα με δίδαξαν”.

Για το ενδεχόμενο ενός μελλοντικού γάμου, δεν αποκλείει τίποτε, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι στα σχέδια της. “Είμαι σε φάση εκμάθησης” λέει χαριτολογώντας, αναφερόμενη στη νέα περίοδο της ζωής της.

Πηγή: iapopsi

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06