search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:12
MENU CLOSE

«Βόμβα» από το Balkan Insight: «Ο Γκρούεφσκι έφυγε από τα Σκόπια σε διπλωματικό αυτοκίνητο της Ουγγαρίας»

16.11.2018 14:22
«Βόμβα» από το Balkan Insight: «Ο Γκρούεφσκι έφυγε από τα Σκόπια σε διπλωματικό αυτοκίνητο της Ουγγαρίας» - Media

 

Το καθημερινό ενημερωτικό Newsletter της ιστοσελίδας Politico αναφέρεται στη φυγή του Νικόλα Γκρούεφσκι, προκειμένου να μην εκτίσει τη διετή ποινή φυλάκισής του, με τον συντάκτη να διερωτάται πώς κατάφερε να περάσει τα σύνορα και να φτάσει στην Ουγγαρία, τη γνωστή «για την αλλεργία της στους αιτούντες άσυλο», παρόλο που το διαβατήριό του είχε κατασχεθεί.

Το Balkan Insight αναφέρει ότι ο πρώην πρωθυπουργός της πΓΔΜ, που είναι πολιτικός σύμμαχος του Ούγγρου πρωθυπουργού Ορμπαν, έφτασε στην Ουγγαρία περνώντας από την Αλβανία και το Μαυροβούνιο επιβαίνοντας σε όχημα. «Αλλά περιμένετε, γίνεται καλύτερο: Το αυτοκίνητο ανήκε στην ουγγρική πρεσβεία στην Αλβανία». Οι αλβανικές αρχές δηλώνουν ότι κατά τη στιγμή διέλευσης του οχήματος δεν είχε ακόμα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:09