search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:12
MENU CLOSE

Πέταξε «λευκή πετσέτα» από νωρίς

16.11.2018 19:34
Πέταξε «λευκή πετσέτα» από νωρίς - Media

 

Η Αναντολού Εφές ήταν από την αρχή ως το τέλος η καλύτερη ομάδα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έφτασε τη διαφορά ακόμα και στους 19 πόντους και τελικώς επικράτησε εύκολα επί των πρασίνων με 78-62.

Οι «πράσινοι» δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του αγώνα, για παραπάνω από 20 λεπτά συνολικά έχαναν με διψήφια διαφορά πόντων και τελικώς δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την καλή ψυχολογία τους από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και την απουσία του καλύτερου παίκτη της Αναντολού Εφές, Λάρκιν.

Η ομάδα του Πασκουάλ εγκλωβίστηκε από την καλή άμυνα των γηπεδούχων, που είχαν πολλούς πρωταγωνιστές στη συγκεκριμένη επικράτηση. Κορυφαίος ο Ντάνστον που εκτός από τους 14 πόντους του, έφτασε τον Γιάννη Μπουρούση στη 2η θέση στην Ευρωλίγκα με τα κοψίματα (194), ενώ καθοριστικός ήταν και ο Μπομπουά με 19 πόντους και επίσης 4 κοψίματα. Οι Μόερμαν (17π.) και Μίσιτς (11π.) έπαιξαν και για τον Λάρκιν που απουσίαζε.

Από την άλλη, η ομάδα του Πασκουάλ βρέθηκε σε πολύ κακό βράδυ, κυρίως επιθετικά όπου είχε 4/20 τρίποντα, ενώ εμφανή ήταν και το πρόβλημα στο «ζωγραφιστό», εκεί όπου ο Ντάνστον και ο Μόερμαν δεν είχαν αντίπαλο.

Οι Αντετοκούνμπο (8π.), Γκιστ (10π.) και Τόμας (11π.) πάλεψαν για το τριφύλλι, αλλά οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους υστέρησαν και κάπως έτσι φεύγουν με κατεβασμένο το κεφάλι από την Τουρκία, γνωρίζοντας την 3η ήττα τους στο φετινό θεσμό.

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:12