search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:36
MENU CLOSE

«Ψήνεται» Big-3 με Λεμπρόν, Ντουράντ και Άντονι Ντέιβις

17.11.2018 16:00
«Ψήνεται» Big-3 με Λεμπρόν, Ντουράντ και Άντονι Ντέιβις - Media

 

Λίγες ημέρες μετά τον τσακωμό του Κέβιν Ντουράντ με τον Ντρέιμοντ Γκριν στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, τα σενάρια σχετικά με την αποχώρηση ενός εκ των δύο σούπερ σταρ, όλο και πληθαίνουν! Μάλιστα, η «προφητεία» του Τζάρετ Τζακ που έχει βάση, αν τελικά υλοποιηθεί θα αλλάξει για τα καλά το χάρτη του ΝΒΑ.

Σύμφωνα με τον Τζάρετ Τζακ, οι ομάδες της λίγκας θα έχουν μεγάλο πρόβλημα όταν θα δουν τους Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ και Άντονι Ντέιβις να υπογράφουν μαζί στους Λέικερς!

Μάλιστα, όταν ένας από τους ακόλουθους του Τζακ έσπευσε να τον βγάλει… τρελό, ο βετεράνος πόιντ γκαρντ τον προειδοποίησε πως σε 8 μήνες θα ξαναθυμηθεί τα λόγια του.

Ο «βασιλιάς» υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, με οψιόν για την τελευταία σεζόν από την πλευρά του παίκτη, και είναι σίγουρο πως μαζί με τον Μάτζικ Τζόνσον έχουν δημιουργήσει το δικό τους πλάνο νίκης, που σίγουρα δεν απαρτίζεται με το υπάρχων ρόστερ στο Λος Άντζελες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30