search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:15
MENU CLOSE

Αειθαλής, ο Ρίνγκο Σταρ – Πλησιάζει τα 80 ο ντράμερ των Beatles

18.11.2018 09:51
Αειθαλής, ο Ρίνγκο Σταρ - Πλησιάζει τα 80 ο ντράμερ των Beatles - Media

 

Πλησιάζει τα 80 ο ντράμερ των Beatles. Αλλά έχει τριζόνια ο… Παραχώρησε συνέντευξη στο Rolling Stone και, ούτε λίγο ούτε πολύ, ανακοίνωσε ότι απολαμβάνει το remastered «White Album» που ολοκλήρωσε πρόσφατα, ότι ετοιμάστηκε το καινούργιο coffee-table βιβλίο του με φωτογραφίες και ότι, τον Μάρτιο, ξεκινά τουρνέ με την All-Star Band για να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματός του.

«Ξεκινάμε στην Ιαπωνία τον Μάρτιο, και το καλοκαίρι είμαστε Αμερική» είπε για την επερχόμενη τουρνέ. «Έχω πολύ χρόνο και, κατά συνέπεια, μ’ αρέσει να παίζω. Και βεβαίως, μιας και είμαι ντράμερ, δεν μπορώ να βγω σόλο. Αν έπαιζα κιθάρα, πιθανά θα ήμουν τραγουδιστής folk και θα έβγαινα (στη σκηνή) κάθε μέρα» πρόσθεσε, γελώντας.

Για το άλμπουμ φωτογραφιών – τίτλος του είναι «Another Day in the Life» – εξήγησε ότι «έψαχνα στον υπολογιστή μου, χαζολογούσα στην πραγματικότητα, και πήγα στις φωτογραφίες. Τεμπέλιαζα, και λέω “εντάξει, ας κάνουμε ένα βιβλίο”. Και διαλέξαμε τις φωτογραφίες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:14