search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:09
MENU CLOSE

Έκλεβαν μετασχηματιστές σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια – Πάνω από 730.000 ευρώ η ζημιά της ΔΕΔΔΗΕ

20.11.2018 11:18
Έκλεβαν μετασχηματιστές σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια – Πάνω από 730.000 ευρώ η ζημιά της ΔΕΔΔΗΕ - Media

 

Η έρευνα της αστυνομίας για τις κλοπές μετασχηματισμών της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. έφερε αποτελέσματα, αφού ταυτοποιήθηκαν τρία ακόμα μέλη, αλλοδαποί ηλικίας 27, 29 & 47 ετών, της οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που δρούσε σε Βοιωτία, Εύβοια και Αττική.

Επιπλέον, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχε εντοπισθεί το Νοέμβριο του 2017, στο οποίο βρέθηκαν 10 πηνία μετασχηματιστών, ήταν ένα από τα οχήματα που χρησιμοποιούσε η ομάδα στην παράνομη και εξακολουθητική δράση της. Επίσης, στο αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε στον 47χρονο, βρέθηκε  πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο δύο από τα μέλη της ομάδας συνελήφθησαν με τον έναν να ταυτοποιείται ως συνεργός, ενώ τότε είχε διακριβωθεί ότι ενέχονται στη διάπραξη συνολικά 146 κλοπών μετασχηματιστών.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών εξιχνιάσθηκαν 71 επιπλέον κλοπές από διάφορες περιοχές της Βοιωτίας (Ακραίφνιο, Ασωπία, Βάγια, Νεοχώρι, Ελλοπία, Θεσπιές, Θήβα, Κάστρο, Κόκκινο, Λουτούφι, Μουρίκι, Νεοχωράκι, Πλαταιές και Ύπατο) και των Ερυθρών Αττικής.

Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και η δικογραφία που σχηματίστηκε για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών και παρακώλυση της λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Σημειώνεται ότι η ζημιά που υπέστη ο Οργανισμός είναι περίπου 232.500 ευρώ, με την συνολική ζημιά να ξεπερνά τις 730.000 ευρώ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30