19/10/2019 14:36:35

Ακρίτα για Ζακ Κωστόπουλο: «Κιχ μη βγάλετε - Ούτε μαχαίρι κρατούσε, ούτε ουσίες είχε πάρει»

Ακρίτα για Ζακ Κωστόπουλο: «Κιχ μη βγάλετε - Ούτε μαχαίρι κρατούσε, ούτε ουσίες είχε πάρει» - Media

 

Mε ανάρτησή της στο Facebook σχολίασε η Έλενα Ακρίτα το γεγονός ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου ήταν «καθαρές», επισήμαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «ο "ναρκομανής μαχαιροβγαλτης" Ζακ ούτε μαχαίρι κρατούσε ούτε ουσίες είχε πάρει».

Αναλυτικά, η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

«Ο "ναρκομανής μαχαιροβγαλτης" Ζακ ούτε μαχαίρι κρατούσε ούτε ουσίες είχε πάρει. Μην πείτε λέξη μερικοί, κιχ μη βγάλετε. Που μας λέγατε ότι υπερασπιζομαστε έναν αθώο άνθρωπο επειδή ήταν λέει... γκει ακτιβιστής. Κιχ όμως. #justiceforZakZackie». 


Λίγη ώρα νωρίτερα, η δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι «τώρα που οι τοξικολογικές του Ζακ βγήκαν καθαρές, να δούμε λίγο και τις τοξικολογικές των δολοφόνων του;». 

Σημειώνεται ότι η δημοσιογράφος δέχθηκε πολλές επικρίσεις μετά τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, σχετικά με τη στάση που κράτησε, καταδικάζοντας τις βιαιότητες σε βάρος του από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου εγκλωβίστηκε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.