search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:15
MENU CLOSE

Προϋπολογισμός και θετική πορεία της οικονομίας στο «μενού» Τσίπρα στη Βουλή

22.11.2018 09:41
Προϋπολογισμός και θετική πορεία της οικονομίας στο «μενού» Τσίπρα στη Βουλή - Media

 

Δεν θα πραγματοποιηθει τελικά η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Ρεβυθούσα, για τα εγκαίνια της δεξαμενής 3 υγροποιημένου φυσικού αερίου το μεσημέρι. Δεδομένης της παρέμβασης του πρωθυπουργού σήμερα στη Βουλή, το πρόγραμμα ήταν στον αέρα και γι’ αυτό δεν ανακοινώθηκε επίσημα εξηγούν αρμόδιες πηγές.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει στη Βουλή γύρω στη 1 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες.

Ο Αλέξης Τσιπρας αναμένεται να αναφερθεί σε πανηγυρικούς τόνους στον πρώτο μεταμνημονιακό προϋπολογισμό που κατατέθηκε χθες χωρίς την περικοπή των συντάξεων.

Από την κυβέρνηση μιλούν για προϋπολογισμό ο οποίος για πρώτη φορά μετά από μια ολόκληρη δεκαετία θα είναι “λελογισμένης δημοσιονομικής επέκτασης”. Εκτός από τη μη περικοπή των συντάξεων θα περιλαμβάνει όλα τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, μέτρα τα οποία τελικώς θα ανέλθουν σε πάνω από 900 εκ. ευρώ.

Τα παραπάνω αναμένεται να επαναλάβει και ο πρωθυπουργός σήμερα από το βήμα της Βουλής. Επιπλέον αναμένεται να επιτεθεί εκ νέου στην αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορώντας την ότι επένδυσε στην καταστροφολογία η οποία όμως δεν της βγήκε και έμεινε χωρίς στρατηγική και αφήγημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:14