search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:10
MENU CLOSE

Γιατί ο Τσίπρας «έστησε» τον Μητσοτάκη μία ώρα στη Βουλή

23.11.2018 09:43
Γιατί ο Τσίπρας «έστησε» τον Μητσοτάκη μία ώρα στη Βουλή - Media

 

Περίπου μία ώρα καθυστέρησε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας να μεταβεί στη Βουλή, όπως ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην αρχή της ομιλίας του.

«Η συνέπεια δεν είναι το δυνατό σας χαρακτηριστικό κ. Τσίπρα. Σας περιμένουμε 45 λεπτά», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε:

«Θα μάθετε να σέβεστε το Κοινοβούλιο και τους πολιτικούς σας αντιπάλους».

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απάντησε για την αργοπορία του λέγοντας πως «καθυστέρησε μισή ώρα και πως δεν είναι περίεργο για έναν Πρωθυπουργό που έχει να ασχοληθεί με τόσα ζητήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι σημαντική και η παρουσία του στη Βουλή». 

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας υπενθύμισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός από την μεταπολίτευση και μετά, με εξαίρεση τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως είπε, που δεν έχει αρνηθεί να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση.

«Ο κ. Σαμαράς δεν είχε έρθει ούτε μία φορά. Για να καταλάβουμε τι σημαίνει κοινοβουλευτική συνέπεια, χθες σας περίμενα να εμφανιστείτε στο κοινοβούλιο μια ολόκληρη μέρα κι εσείς είχατε αποδράσει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός προς την πλευρά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενος στην χθεσινη παρουσία του στην Ολομέλεια κατά την διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου για τις ασφαλιστικές εισφορές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50