search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:18
MENU CLOSE

«Μέσα από το Snapchat πουλάω σεξουαλικού περιεχομένου βιντεάκια μου» (Photos)

28.11.2018 17:38
«Μέσα από το Snapchat πουλάω σεξουαλικού περιεχομένου βιντεάκια μου» (Photos) - Media

 

Το… μηνιάτικο των 4.000 λιρών εξασφαλίζει η Τζόντι Κάρναλ προβάλλοντας τον εαυτό της και τις ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές της, στο Snapchat.

Όπως δηλώνει η ίδια στο BBC το βλέπει σαν κανονική επιχείρηση, προμοτάροντας τον εαυτό της ως «Snapchat Premium Girl», πουλώντας εικόνες και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την ίδια!

«Είναι σαν αυτούς που τραγουδάνε ή τους καλλιτέχνες που πουλάνε τους πίνακές τους. Απλά εγώ πουλώ εικόνες και βίντεο με εμένα» λέει η 26χρονη και συμπληρώνει: «Δεν είμαι συνοδός. Μου έχουν προσφέρει χιλιάδες λίρες για να συναντήσω άνδρες και λέω όχι. Απλά απεχθάνομαι τη δουλειά γραφείου και αγαπώ τα χρήματα».

Η Τζόντι άρχισε να πουλάει τέτοιο υλικό μετά την εμφάνισή της σε dating show (Take Me Out) το 2016, όταν άνδρες άρχισαν να έρχονται σε επαφή μαζί της online. Αρχικά έβρισκε ενοχλητικά τα μηνύματα, αλλά μετά την είδε…αλλιώς και η διατήρηση του λογαριασμού της πλέον έχει εξελιχθεί σε δουλειά πλήρους ωραρίου, καθώς οι συνδρομητές της, απαιτούν επιπλέον υλικό!

Νομικά είναι καλυμμένη, παρά μόνο αν πουλάει «καυτό» υλικό σε χρήστες ηλικίας κάτω των 18 ή αν πρόκειται για πολύ ακραίο υλικό. Ωστόσο, μετά το ρεπορτάζ του BBC, το Instagram μπλόκαρε όλα τα hashtags περί Premium Snapchat που χρησιμοποιούνταν από χρήστες που διαφήμιζαν τέτοιες υπηρεσίες.

Παράλληλα, το Snapchat τόνισε σε ανακοίνωσή του πως δεν επιτρέπει τη διανομή ή τη προώθηση πορνογραφικού υλικού, καθώς αποτελεί σκόπιμη παραβίαση των κανόνων χρήσης του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:17